Chcete-li legálně zabít dítě, stačí:

1. Být žena, chtít si užívat, mít sex s někým, koho byste nechtěla za muže (nebo kdo by nechtěl vás), zajít si na kliniku do 3 měsíců (12 týdnů) a vymyslet si pár lží o tom, že jste v tíživé situaci

2. Být muž, vystudovat medicínu, naoko přísahat, že budu léčit, a přesto provádět potraty

3. V obou případech je výhodou být sobec a nemít svědomí

 

Žena čeká dítě. Nečeká shluk buněk. Nečeká oplodněné vajíčko. Čeká dítě. Dítě se narodí, pokud matka nerozhodne jinak.

Nechápu lidi, kteří argumentují Bohem, když se mluví o potratech. Tohle s vírou nesouvisí. Zabíjet lidi je prostě špatné, to vědí i ateisté. Nemluvte o Bohu. Mluvte o dítěti. Je nutné pomoci matce v těžké situaci... Často si ale matka nechce nechat pomoct. Chce dítě zabít. Proč?

 

Důvody k potratu (statistika z USA):

21% nedostatečné finance
21% nejsem připravena na zodpovědnost
16% můj život by se příliš změnil
12% problémy ve vztahu
11% jsem příliš mladá
8% už mám velké děti; mám vše, co potřebuji
3% dítě může mít zdravotní protíže
1% znásilnění/incest

 

Denně se provádí po celém světě přibližně 115 tisíc potratů. Je květen, od začátku roku 2014 to tedy máme kolem 15 milionů dětí zabitých před narozením. V USA se snaží uzákonit, aby matky, které si objednají vraždu svého dítěte, musely jít na ultrazvuk podívat se na své dítě. Zvedla se proti tomu vlna feministických protestů. Je prý nelidské nutit matku podívat se na dítě, které hodlá usmrtit.

Náš nový občanský zákoník ČR převratně stanovuje, že zvíře není věc. Doufám, že se někdy v životě dočkám toho, že lidé pochopí mnohem důležitější skutečnost: Dítě není věc!

 

Vývoj dítěte od početí (2min): 

http://www.youtube.com/watch?v=4NN9GAROFh8

Průběh umělého potratu, dokument Němý výkřik (28min) 

hhttp://www.youtube.com/watch?v=hB-lADRcL_Y   V 

V dnešní svátek matek chci poděkovat všem matkám, které měly odvahu své děti porodit a vychovat. Chci poděkovat všem těm, které své bezbranné děti nezabily.